Francis Ford Coppola
 
 
Despre Noi
Suntem o companie noua, dar foarte dinamica, in sectorul selectiv al firmelor de catering de calitate. Echipa Dream Team Catering este formata din oameni cu experienta de peste 8 ani in domeniu. Formarea membrilor echipei a inceput in companii recunoscute pentru serviciile si produsele de calitate oferite clientilor lor. Aria noastra de expertiza atinge zone de la catering de reclama si film pana la evenimente Corporate si evenimente de familie.


E,acum sa va spunem motivele pentru care Dream Team Catering e cel mai buna alegere pentru evenimentul dumneavoastra...oricare ar fi acela:
Pentru flexibilitate
Abordam fiecare client in mod individual, particularizand meniul in conformitate cu bugetul si cerintele speciale. Impreuna cu noi, chiar si cu un buget redus, un eveniment simplu poate deveni unul special.
Pentru calitate
Pornind de la achizitie pana la livrarea produselor finite, nu ne scapa nici un amanunt, pentru ca stim ca asta face diferenta.
Pentru siguranta
Siguranta produselor pe care vi le oferim este foarte importanta pentru noi, de aceea produsele sunt preparate conform legislatiei in vigoare, testate regulat in laboratoare de specialitate si transportate in conditii optime catre sediul dumneavoastra.
Pentru diversitate
Pentru ca suntem o "echipa de vis", tanara si creativa, ne plictiseste repetitia, asa incat meniul nostru este divers si adesea surprinzator.

 
 

"Ieri, la orele pranzului, in Piata Universitatii, in zona din fata Teatrului National, sute de oameni au venit sa sarbatoreasca 1 Decembrie. Mai putini s-au aratat interesati de dansurile si cantecele din tarile din Uniunea Euro- peana, care se derulau pe scena special amenajata. Majoritatea au fost atrasi de mirosul si aspectul mancarurilor...continuare
Adevarul


"In acest an, Romania
si-a serbat ziua ca o ade- varata tara europeana. Traditionalele spectacole de muzica si dansuri populare au fost con- dimentate cu prezentari gastronomice specifice tarilor candidate si membre ale UE. Orga- nizatorii au adus Europa
la noi acasa...continuare
Jurnalul National
 
 
     
 
 �2003 Dream Team Catering. Toate drepturile rezervate.